Stuki,puki i trzesienie budą

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rogery1
    Classic
    • 2008
    • 12

ins, nie powinno byc problemu
  • zakuu
    Classic
    • 2007
    • 23

Witam

Od pewnego czasu borykam sie z pewnym problemem w mojej octavi.Sa nim rytmiczne stuki dochodzace podczas jazdy .wydaje mi sie ze słychac je z okolic lewego przedniego koła.Zaczeło sie od tego ze były slyszalne przy predkosci ok 100.Natomias teraz najlepiej je słychac prz 60.Co ciekawe stuki robia sie wyrazniejsze przy skrecie w prawo.A przy przyspieszaniu trzesie mi sie autko .Ktos moze miał cos takiego i podpowie ??

Komentarz

• czarny_wwa
      Rider
      • 2008
      • 411
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

witam,
      nie chciałbym się wymądrzać ale też mam agr i wiem że to nie jest najnowsze autko stąd pytanie czy wymieniałeś zawieszenie, a może udeżyłeś gdzieś felgą (dziur u nas dostatek więc nie ma co się kryć ) moim zdaniem może być to prozaiczna sprawa - felga albo np jakiś problem z oponą. pisałem wyżej o zawiasie bo może amory już są wybite sam nie wiem ale podpowiadam.
      koniec końców ja stawiałbym na oponę lub felgę - oczywiście po wcześniejszym oglądnięciu zawieszenia
      jak znajdziesz przyczynę to daj znać
      pzdr.!

Komentarz

• zakuu
        Classic
        • 2007
        • 23

Amory maja jakies 30 tys, wachacze,swoznie,koncowki stabilizatora,łożyska ok 15 tys .Kola zmieniałem nie pomogło .

Komentarz

• marekzu
          L&K
          • 2007
          • 1412
          • Superb II combi (3V5)

pewnie przegub ktorys umiera

Komentarz

Pracuję...